GDPR Политика за защита на личните данни

От 25 май 2018 година в България започва да се прилага Общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Той е приет от Европейския съюз и целта му е да уеднакви политиките на държавите-членки на ЕС, свързани със събирането и използването на лични данни. Неговата цел е да гарантира правото ни на неприкосновеност, да защити личните ни данни, за да даде повече сигурност от злоупотреби на всеки от нас. 

Какви лични данни събираме?

Ние събираме следните лични данни:
  • Вашите имена (винаги)
  • Населено място (винаги)
  • Адрес (при доставка до адрес)
  • Телефонен номер (винаги)
  • e-mail адрес (опционално, при онлайн поръчка)
  • IP адрес (при онлайн поръчка)
Всички данни, които събираме се използват единствено за обработката и изпълнението на Вашите поръчки.

Съхранение на лични данни

Ние съхраняваме Вашите лични данни за най-късия период, който ни е необходим за да изпълним изискванията на законите и нашите бизнес цели.

Обработка на лични данни

Ние обработваме Вашите лични данни по различни причини, като:
  • Оперираме нашия онлайн магазин
  • Анализ на работата на сайта
  • С Ваше съгласие, което може да оттеглите по всяко време

Споделяне на лични данни

Ние споделяме Вашите лични данни с:
  • Куриерски компании
  • Кредитни компании, в случай на сключване на договор за разсрочено плащане.

Бисквитки

Бисквитките са малки текстови файлове които се записват в паметта на уеб браузера или устройството което ползвате за да посетите нашия Seliton-базиран сайт. Ние използваме бисквитки като те имат различни категории:
  • За опериране на сайта
  • За проследяване на работата на сайта
  • Първите два вида бисквитки са ни необходими, а от третия вид бисквитки може да се откажете използвайки следните сайтове:

Вашите права

 Според GDPR - Общия регламент за защита на личните данни Вие имате определени права. Имате право да информираност, достъп, поправка, ограничаване на обработката, изтриване, възражение и преносимост на личните Ви данни.Ако не сте съгласни с който и да е въпрос по отношение на Вашите лични данни имате право да подадете оплакване към службата за защита на личните данни във Вашата държава. За България моля да се обърнете към "Комисия за защита на личните данни". За всяко едно от Вашите права моля да отправите писмено запитване до нашия e-mail адрес.

Кои сме ние?

Профи Маркет БГ ЕООД
гр. Плевен, ул. Иван Вазов 59
sales@gumi-novi.com
тел. 0894 922690

В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.

Нови продукти

235/60R18 POINT S SUMMERSTAR SPORT 3 SUV 107V XL

235/60R18 POINT S SUMMERSTAR SPORT3 SUV 107V XL

-40%
Цена:151.20лв.
Каталожна цена:252.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:151.20лв.
Каталожна цена:252.00лв.
Отстъпка:100.80лв. (40.00%)
Скрити вентили

Скрити вентили

-25%
Цена:24.00лв.
Каталожна цена:32.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:24.00лв.
Каталожна цена:32.00лв.
Отстъпка:8.00лв. (25.00%)
Еквалайзер за акумулатори

Еквалайзер за акумулатори

-25%
Цена:120.00лв.
Каталожна цена:160.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:120.00лв.
Каталожна цена:160.00лв.
Отстъпка:40.00лв. (25.00%)
Дълбокомер за протектор на гуми

Дълбокомер за протектор на гуми

-25%
Цена:6.00лв.
Каталожна цена:8.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:6.00лв.
Каталожна цена:8.00лв.
Отстъпка:2.00лв. (25.00%)
Зарядно устройство BOSCH C7

Зарядно устройство BOSCH C7

-25%
Цена:179.25лв.
Каталожна цена:239.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:179.25лв.
Каталожна цена:239.00лв.
Отстъпка:59.75лв. (25.00%)

Топ 5 най-продавани

225/45R17 SAVA INTENSA UHP 2 FP 91Y

225/45R17 SAVA INTENSA UHP 2 FP 91Y

-40%
Цена:105.90лв.
Каталожна цена:176.50лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:105.90лв.
Каталожна цена:176.50лв.
Отстъпка:70.60лв. (40.00%)
195/65R15 FULDA ECOCONTROL HP 91H

195/65R15 FULDA ECOCONTROL HP 91H

-40%
Цена:80.10лв.
Каталожна цена:133.50лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:80.10лв.
Каталожна цена:133.50лв.
Отстъпка:53.40лв. (40.00%)
195/65R15 FIRESTONE ROADHAWK 91H

195/65R15 FIRESTONE ROADHAWK 91H

-40%
Цена:77.40лв.
Каталожна цена:129.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:77.40лв.
Каталожна цена:129.00лв.
Отстъпка:51.60лв. (40.00%)
215/65R16 TORQUE TQHT701 98H

215/65R16 TORQUE TQHT701 98H

-40%
Цена:99.60лв.
Каталожна цена:166.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:99.60лв.
Каталожна цена:166.00лв.
Отстъпка:66.40лв. (40.00%)
Върни До Горе