GDPR Политика за защита на личните данни

От 25 май 2018 година в България започва да се прилага Общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Той е приет от Европейския съюз и целта му е да уеднакви политиките на държавите-членки на ЕС, свързани със събирането и използването на лични данни. Неговата цел е да гарантира правото ни на неприкосновеност, да защити личните ни данни, за да даде повече сигурност от злоупотреби на всеки от нас. 

Какви лични данни събираме?

Ние събираме следните лични данни:
  • Вашите имена (винаги)
  • Населено място (винаги)
  • Адрес (при доставка до адрес)
  • Телефонен номер (винаги)
  • e-mail адрес (опционално, при онлайн поръчка)
  • IP адрес (при онлайн поръчка)
Всички данни, които събираме се използват единствено за обработката и изпълнението на Вашите поръчки.

Съхранение на лични данни

Ние съхраняваме Вашите лични данни за най-късия период, който ни е необходим за да изпълним изискванията на законите и нашите бизнес цели.

Обработка на лични данни

Ние обработваме Вашите лични данни по различни причини, като:
  • Оперираме нашия онлайн магазин
  • Анализ на работата на сайта
  • С Ваше съгласие, което може да оттеглите по всяко време

Споделяне на лични данни

Ние споделяме Вашите лични данни с:
  • Куриерски компании
  • Кредитни компании, в случай на сключване на договор за разсрочено плащане.

Бисквитки

Бисквитките са малки текстови файлове които се записват в паметта на уеб браузера или устройството което ползвате за да посетите нашия Seliton-базиран сайт. Ние използваме бисквитки като те имат различни категории:
  • За опериране на сайта
  • За проследяване на работата на сайта
  • Първите два вида бисквитки са ни необходими, а от третия вид бисквитки може да се откажете използвайки следните сайтове:

Вашите права

  Според GDPR - Общия регламент за защита на личните данни Вие имате определени права. Имате право да информираност, достъп, поправка, ограничаване на обработката, изтриване, възражение и преносимост на личните Ви данни.Ако не сте съгласни с който и да е въпрос по отношение на Вашите лични данни имате право да подадете оплакване към службата за защита на личните данни във Вашата държава. За България моля да се обърнете към "Комисия за защита на личните данни". За всяко едно от Вашите права моля да отправите писмено запитване до нашия e-mail адрес.

Кои сме ние?

 Агрина ООД
гр. Плевен, ул. Българска авиация 35
sales@gumi-novi.com
тел. 0894 922690

В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.

Нови продукти

CHENGSHAN MASPIRE M/T 115/112Q 225/75R16

CHENGSHAN MASPIRE M/T 115/112Q 225/75R16

-40%
Цена:179.10лв.
Каталожна цена:298.50лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:179.10лв.
Каталожна цена:298.50лв.
Отстъпка:119.40лв. (40.00%)
MAXXIS AT-980 117/114Q 265/65R17

MAXXIS AT-980 117/114Q 265/65R17

-40%
Цена:319.20лв.
Каталожна цена:532.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:319.20лв.
Каталожна цена:532.00лв.
Отстъпка:212.80лв. (40.00%)
YUSTA CONQUEROR 120/117Q 265/65R17

YUSTA CONQUEROR 120/117Q 265/65R17

-40%
Цена:204.00лв.
Каталожна цена:340.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:204.00лв.
Каталожна цена:340.00лв.
Отстъпка:136.00лв. (40.00%)
MAXXIS AT-980 117/114Q 265/70R16

MAXXIS AT-980 117/114Q 265/70R16

-40%
Цена:274.50лв.
Каталожна цена:457.50лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:274.50лв.
Каталожна цена:457.50лв.
Отстъпка:183.00лв. (40.00%)
MAXXIS MT-764 117/114Q 265/70R16

MAXXIS MT-764 117/114Q 265/70R16

-40%
Цена:290.40лв.
Каталожна цена:484.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:290.40лв.
Каталожна цена:484.00лв.
Отстъпка:193.60лв. (40.00%)

Най-продавани

TORQUE TQ901 94W XL 225/45R17

TORQUE TQ901 94W XL 225/45R17

-36%
Цена:94.08лв.
Каталожна цена:147.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:94.08лв.
Каталожна цена:147.00лв.
Отстъпка:52.92лв. (36.00%)
TORQUE TQ901 94W XL 205/55R16

TORQUE TQ901 94W XL 205/55R16

-36%
Цена:73.60лв.
Каталожна цена:115.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:73.60лв.
Каталожна цена:115.00лв.
Отстъпка:41.40лв. (36.00%)
CHENGSHAN SPORTCAT CSC-801 94V XL 205/55R16

CHENGSHAN SPORTCAT CSC-801 94V XL 205/55R16

-40%
Цена:73.80лв.
Каталожна цена:123.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:73.80лв.
Каталожна цена:123.00лв.
Отстъпка:49.20лв. (40.00%)
195/65R15 MICHELIN ALPIN 6 91T

MICHELIN ALPIN 6 91T 195/65R15

-37%
Цена:132.93лв.
Каталожна цена:211.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:132.93лв.
Каталожна цена:211.00лв.
Отстъпка:78.07лв. (37.00%)
MAXXIS TRAILERMAXX CR-966 104/101N 195/50R13C

MAXXIS TRAILERMAXX CR-966 104/101N 195/50R13C

-40%
Цена:118.20лв.
Каталожна цена:197.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:118.20лв.
Каталожна цена:197.00лв.
Отстъпка:78.80лв. (40.00%)
facebook
instagram
youtube
Върни До Горе