GDPR Политика за защита на личните данни

От 25 май 2018 година в България започва да се прилага Общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Той е приет от Европейския съюз и целта му е да уеднакви политиките на държавите-членки на ЕС, свързани със събирането и използването на лични данни. Неговата цел е да гарантира правото ни на неприкосновеност, да защити личните ни данни, за да даде повече сигурност от злоупотреби на всеки от нас. 

Какви лични данни събираме?

Ние събираме следните лични данни:
  • Вашите имена (винаги)
  • Населено място (винаги)
  • Адрес (при доставка до адрес)
  • Телефонен номер (винаги)
  • e-mail адрес (опционално, при онлайн поръчка)
  • IP адрес (при онлайн поръчка)
Всички данни, които събираме се използват единствено за обработката и изпълнението на Вашите поръчки.

Съхранение на лични данни

Ние съхраняваме Вашите лични данни за най-късия период, който ни е необходим за да изпълним изискванията на законите и нашите бизнес цели.

Обработка на лични данни

Ние обработваме Вашите лични данни по различни причини, като:
  • Оперираме нашия онлайн магазин
  • Анализ на работата на сайта
  • С Ваше съгласие, което може да оттеглите по всяко време

Споделяне на лични данни

Ние споделяме Вашите лични данни с:
  • Куриерски компании
  • Кредитни компании, в случай на сключване на договор за разсрочено плащане.

Бисквитки

Бисквитките са малки текстови файлове които се записват в паметта на уеб браузера или устройството което ползвате за да посетите нашия Seliton-базиран сайт. Ние използваме бисквитки като те имат различни категории:
  • За опериране на сайта
  • За проследяване на работата на сайта
  • Първите два вида бисквитки са ни необходими, а от третия вид бисквитки може да се откажете използвайки следните сайтове:

Вашите права

  Според GDPR - Общия регламент за защита на личните данни Вие имате определени права. Имате право да информираност, достъп, поправка, ограничаване на обработката, изтриване, възражение и преносимост на личните Ви данни.Ако не сте съгласни с който и да е въпрос по отношение на Вашите лични данни имате право да подадете оплакване към службата за защита на личните данни във Вашата държава. За България моля да се обърнете към "Комисия за защита на личните данни". За всяко едно от Вашите права моля да отправите писмено запитване до нашия e-mail адрес.

Кои сме ние?

 Агрина ООД
гр. Плевен, ул. Българска авиация 35
sales@gumi-novi.com
тел. 0894 922690

В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.

Най-продавани

KAMA EURO NK-519 82T 175/65R14 дот 2019

KAMA EURO NK-519 82T 175/65R14 дот 2019

-40%
Цена:52.80лв.
Каталожна цена:88.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:52.80лв.
Каталожна цена:88.00лв.
Отстъпка:35.20лв. (40.00%)
FIRESTONE WINTERHAWK 4 91T 195/65R15

FIRESTONE WINTERHAWK 4 91T 195/65R15

-38%
Цена:83.70лв.
Каталожна цена:135.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:83.70лв.
Каталожна цена:135.00лв.
Отстъпка:51.30лв. (38.00%)
LASSA Wintus 2 195/70R15 104/102 R TL 8PR

LASSA Wintus 2 195/70R15 104/102 R TL 8PR

-40%
Цена:131.10лв.
Каталожна цена:218.50лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:131.10лв.
Каталожна цена:218.50лв.
Отстъпка:87.40лв. (40.00%)
LASSA Wintus 2 195/75R16 107/105 R TL 8PR

LASSA Wintus 2 195/75R16 107/105 R TL 8PR

-40%
Цена:142.50лв.
Каталожна цена:237.50лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:142.50лв.
Каталожна цена:237.50лв.
Отстъпка:95.00лв. (40.00%)
ROSAVA SNOWGARD-VAN 104/102R 195/70R15C

ROSAVA SNOWGARD-VAN 104/102R 195/70R15C

-36%
Цена:100.16лв.
Каталожна цена:156.50лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:100.16лв.
Каталожна цена:156.50лв.
Отстъпка:56.34лв. (36.00%)
facebook
instagram
youtube
Върни До Горе